La Trobada

Home   La Trobada

La Trobada és la primera cita del cicle festiu de la Flama del Canigó. Té lloc el cap de setmana anterior a Sant Joan, pels volts de mitjans de juny, i és el moment en què catalans i catalanes d’arreu s’apleguen al massís del Canigó. Es tracta d’un gran aplec catalanista on puja una multitud de pobles del Rosselló, el Conflent i el Vallespir, així com diversos grups del Principat, per compartir moments i experiències.

Al llarg del cap de setmana, cada grup puja els respectius feixets de llenya a la Pica del Canigó, que serviran per encendre la foguera de la Regeneració la nit del 22 de juny. La resta del temps s’aprofita per gaudir de la natura, per retrobar vells amics i per fer noves coneixences, i té el seu punt culminant a la tarda i nit de dissabte, quan es fan diversos actes i una gran festa que s’allarga fins la matinada.

Igualada té un gran paper en la dinamització de la Trobada, essent el moment més esperat quan preparem i repartim rom cremat a tots els qui s’apleguen amb nosaltres al voltant del foc.

friend links: rubber bracelets silicone wristbands